Sastojci:
Priprema:
Dinstajte 1 kg raznog povrća na maslacu ili maslinovom ulju. Odvojeno skuhajte tjesteninu za lazanje. Pripremite bešamel umak: brašno pjenasto izradite s maslacem (ne smije porumeniti), prelijte smjesom od 1,5 dcl slatkog vrhnja i 1,5 dcl vode, soli, papra i prokuhajte. Slojeve tijesta stavite u podmazani lim za pečenje, prekrijte povrćem i prelijte bešamel umakom. Ponovite najmanje četiri puta. Završite s tijestom. Prelijte kiselim vrhnjem. Pospite ribanim sirom. Pecite 30 minuta na 200°C.
Prijavite se na naše e-novosti i saznajte sve trenutne novosti i događaje, promocije, pogodnosti...
Na vašu e-adresu jednom mjesečno slat ćemo aktualne novosti.
Center Komplementarne medicine, Antonina Rome in partnerji, d.o.o., autorska prava pridržana
Website developed by:Izdelava spletnih strani - Spletna postaja