Biorezonanca u 3 koraka

 
 
 

Prije posjeta BIORESONA centru

 
 
 

Imate zdravstvenih i životnih teškoća? Pokušavate doznati što poduzeti i kome se obratiti za pomoć? Evo zašto je upravo BIORESONA centar za biorezonancu najbolji izbor: izloženost velikim količinama toksina u našem okolišu i hrani te stresnom tempu života utječe na naše zdravlje. BIORESONA biorezonanca brzo i učinkovito otkriva čimbenike koji uzrokuju stresa, odnosno narušavaju dobrobit i zdravlje.

Osoblje BIORESONA centara pripremit će personalizirani zdravstveni program, namijenjen samo Vama, s ciljem otklanjanja Vaših tegoba. Naši su zdravstveni stručnjaci medicinski profesionalci obrazovani u području biorezonance. BIORESONA metoda rezultat je preko 25 godina razvoja i prakse. Nazovite nas, naše ljubazno osoblje sa zadovoljstvom će odgovoriti na sva Vaša pitanja i za Vas zakazati željeni termin.

Svoje brige donesite nama, a mi ćemo se pobrinuti da kod nas i ostanu.

 
 
 

Prvi dolazak u BIORESONA bioresonantni centar

 
 
 

Kada dođete u BIORESONA biorezonantni centar, naše će vam ljubazno osoblje najprije uz pomoć filma objasniti djelovanje BICOM biorezonance. Sve oko nas vibrira, uključujući i naše stanice. BICOM uređaj sakuplja nezdrave vibracije i pretvara ih u zdrave. Naš profesionalni tim, pomoću posebne tehnike koju je razvila dr. Rome, locirat će i ukloniti čimbenike koji ugrožavaju vaše zdravlje.

Nakon što odredimo tijek liječenja, započinjemo terapiju, koristeći BICOM uređaj. Terapije su ugodne, opuštajuće, bezbolne i nemaju nuspojava, stoga su namijenjene i djeci. Svi problemi koje donosite sa sobom ostaju s nama. Za više informacija kontaktirajte nas putem web stranice www.bioresona.com ili posjetite najbliži BIORESONA centar.

 
 
 

Nakon napuštanja BIORESONA centra

 
 
 

Nakon napuštanja BIORESONA centra, preporučujemo vam da pijete puno svježe vode, slijedite upute prehrane koje ste dobili u centru, svakodnevno budete fizički aktivni i dovoljno se odmarate. Broj tretmana varira i ovisi o stanju i simptomima pacijenta. Ponekad nekoliko tretmana daje konačni učinak poboljšanja, dok se u nekim slučajevima tretmani moraju ponavljati dulje vrijeme. Jedan do tri dana nakon terapije možete se osjećati loše, što je pokazatelj da se vaše tijelo obnavlja i oporavlja.

Ne zaboravite piti puno svježe vode i slijediti uputstva koja ste dobili te nas kontaktirati ukoliko imate pitanja. Nakon najviše tri dana tegobe će prestati.

Imajte na umu da nas uvijek možete kontaktirati ako imate bilo kakva pitanja. Za više informacija nazovite najbliži BIORESONA centar ili nas kontaktirajte putem web stranice www.bioresona.com