Iskustvo i priča Tadeja Potočnika: biorezonanca u borbi protiv covida-19

Iskustvo i priča Tadeja Potočnika: biorezonanca u borbi protiv covida-19

26.03.2021

Većina mladih koji su se zarazili novim koronavirusom ozdravila je brzo te nije pretrpjela ozbiljnije komplikacije. Dvadesetpetogodišnji Tadej Potočnik iz Ljubljane nije bio te sreće. Iako su prva dva tjedna nakon zaraze upućivala na to da je najgore prošlo, nevolje za njega tek su počele.

Ubrzani otkucaji srca, stezanje u prsima, vrtoglavica, trnci u ekstremitetima, omaglica i mukotrpna nesanica prvo su ga doveli na hitnu, a odatle do centra Bioresona gdje su ga napokon poslušali i pomogli mu. Danas je sretan što je pokucao na prava vrata i vjeruje da je upravo terapija pomogla radikalnom poboljšanju njegovog zdravlja.

 

 

Od zaraze do zdravlja

Tadej Potočnik zakoračio je u ovu godinu s izgledima za svijetlu budućnost, potpuno zdrav, jer posljednjih pet godina nije posjetio liječnika i u izvrsnoj je tjelesnoj kondiciji. Prvog siječnja počeo je raditi na novom radnom mjestu, prvi put stalno zaposlen. Međutim, radost nije potrajala dugo jer ga je dva tjedna kasnije, 15. siječnja, covid-19 smjestio u krevet.

"Prva dva tjedna imao sam karakteristične znakove bolesti. Izgubio sam osjet mirisa, dva dana sam imao blago povišenu temperaturu, glavobolju i stezanje u prsima. Nakon dva tjedna moje je stanje bilo gotovo normalno, ali počeli su drugi problemi.

"Kad sam navečer legao u krevet, primijetio sam ubrzan rad srca, stezanje u prsima i omaglicu. Tome su uslijedili jaki trnci u rukama i nogama, popraćeni osjećajem slabe cirkulacije u ekstremitetima, a prisutna je bila i intenzivna omaglica. Kad sam se ujutro probudio, simptomi su mi se vratili, pa sam otišao na hitnu. "

"Tamo su me pregledali, ali nisu otkrili ništa ozbiljno, jer su svi nalazi bili u granicama normale", prisjeća se Tadej koji od liječnika nije dobio odgovore o tome što mu se događa i kako si pomoći. "Samo mi je neurologinja koju sam posjetio o svom trošku potvrdila da su svi moji problemi nedvojbeno posljedica bolesti izazvane koronavirusom."

 

 

Od hitne do biorezonance

Tadej je u prošlosti nekoliko puta čuo za biorezonancu, ali je uvijek bio skeptičan prema alternativnim metodama liječenja. Mišljenje je promijenio prije mnogo godina kada se teško razbolio njegov pas Ika. "Veterinari su je već otpisali i savjetovali nam da je uspavamo. Ali upravo joj je biorezonantna terapija produžila život. Stoga sam, nekoliko dana nakon posjeta hitnoj pomoći, potražio pomoć i u centru Bioresona u Ljubljani.

Na prvom pregledu terapeut i ja utvrdili smo oslabljeno djelovanje energije odgovorne za cirkulaciju, što se vjerojatno odražavalo na ubrzani rad srca i stezanje u prsima ", prisjeća se Tadej.

Nakon terapije, njegovo se stanje postupno poboljšavalo, iako polako. Vrtoglavica i omaglica su, međutim, postajale sve intenzivnije. Postao je osjetljiv na zvuk i svjetlost, pojavila se nesanica.

"Spavao sam dva do četiri sata noću i budio se s intenzivnim naletima adrenalina. Ovo je trajalo dobrih tjedan dana. "U kratkim šetnjama osjećao je slabost u koljenima i ponestalo mu je snage u nogama. U stražnjem dijelu lubanje, niz vrat i kralježnicu, osjećao je drhtanje ili svojevrsno trzanje. Primijetio je da mu se ruke tresu, neprestano su ga mučili umor, omaglica, vrtoglavica, lagane glavobolje i pritisak u glavi.

 

 

Mjesec i pol nakon zaraze te nakon tri terapije biorezonancom, Tadej se osjeća puno bolje. "Svi su se problemi ublažili, neki su čak i potpuno nestali", kaže Tadej koji savjetuje ljude sa sličnim problemima nakon prebolijevanja covida-19 da se posavjetuju sa svojim liječnikom i slijede sve preporuke i upute tradicionalne medicine.

Međutim, ako želite ubrzati svoj oporavak, trebali bi slijediti njegov primjer i isprobati biorezonancu. "Za mene je to bilo stvarno pozitivno iskustvo i mislim da mi je pomoglo da se brže oporavim. Osim toga, u Bioresona centru iznenadili su me pozitivnim i profesionalnim pristupom, bili su spremni saslušati me i odgovoriti na sva moja pitanja, na što, nažalost, nisam navikao u našem zdravstvenom sustavu."

Marjana Ogorevc Žgalin

 

Kontakt obrazac

Kontaktirajte nas putem mrežnog obrasca i odgovorit ćemo vam u najkraćem mogućem roku.
Vaši osobni podaci potrebni su nam u svrhu prosljeđivanja ponude i olakšane komunikacije s vama.
Polja označena sa * su obavezna!

    1. Center Komplementarne medicine, Antonina Rome in partnerji, d.o.o. posebnu pažnju i brigu posvećuje zaštiti vaših osobnih podataka. Podrobnija pravila o korištenju i obradi vaših osobnih podataka pronaći ćete u Pravilniku o zaštiti privatnosti.