• Franšizna prilika u BICOM biorezonanciji

  16.03.2021

  Prirodni pristup održavanju zdravlja, prije svega postupak biorezonancije, svakim je danom sve popularniji i stječe sve više pobornika iz redova opće, ali i stručne javnosti. Zbog toga je biorezonancija BIORESONA prerasla u uspješan franšizni poslovni model koji je u potrazi za partnerima s područja Slovenije i Hrvatske.
  Više o ... Više »
   
 • Sigurno uklanjanje amalgamskih ispuna

  05.03.2021

  Zbog sadržaja žive, amalgamski ispuni su vrlo štetni za ljude. U nastavku možete pročitati o tome kako se odstranjuju na siguran način i kako biorezonancija pomaže u oporavku.
  Više o ... Više »
   
 • Utjecaj zubi na naše zdravlje

  12.02.2021

  U suradnji sa Stomatološkim centrom Hočevar pripremili smo članak na temu liječenja korijenskih kanala zuba i upala koje se pritom mogu pojaviti. I na kraju, ali ne manje važno, i zubi su dio našeg tijela, stoga o njima moramo voditi pravilnu brigu! Više o tome pročitajte u članku.
  Više o ... Više »
   
 • Važnost aminokiselina kod infekcija herpesom

  22.01.2021

  Znate li zašto su aminokiseline važne za naše tijelo? Kakav je njihov značaj kod infekcija herpesom? Više o tome pročitajte u članku.
  Više o ... Više »
   
 • Problemi u menopauzi

  08.01.2021

  Jednom hladno, drugi put vruće, brojne promjene raspoloženja i malaksalost. Sve to može pratiti prijelaz u menopauzu. Kako možemo ublažiti simptome i gdje biorezonancija može pomoći, pročitajte u nastavku.
  Više o ... Više »
   
 • Važnost vitamina D

  27.11.2020

  Važnost vitamina D u odnosu na koronavirus je tema koja se sve više istražuje. Što je zapravo vitamin D i kako ga najučinkovitije unijeti u organizam? Više o tome pročitajte u članku.
  Više o ... Više »
   
 • Nadbubrežna žlijezda

  20.11.2020

  Nadbubrežna žlijezda jedna je od najvažnijih žlijezda u našem tijelu jer utječe na velik broj hormona bez kojih ne možemo živjeti. Kada se javlja hormonska neravnoteža uzrokovana nepravilnim radom nadbubrežne žlijezde i kako je ponovno uspostaviti? Više o tome pročitajte u članku.
  Više o ... Više »
   
 • Što je SIBO?

  06.11.2020

  O sindromu iritabilnog crijeva već smo pisali prije nekoliko tjedana, a budući da se uz njega veže veliki broj problema (a time i dijagnoza), pripremili smo još jedan članak na temu prekomjernog razmnožavanja bakterija u tankom crijevu (eng. SIBO). Više o tome pročitajte u članku.
  Više o ... Više »
   
 • Sindrom iritabilnog crijeva (SIC)

  16.10.2020

  Vjerojatno ste i sami ponekad pomislili kako s vašom probavom nešto nije u redu. Učestali bolovi u trbuhu, grčevi, nadimanje i probavne smetnje mogu ukazivati na sindrom iritabilnog crijeva. Više o tome pročitajte u članku.
  Više o ... Više »
   
 • Utjecaj crijeva na imunološki sustav

  08.10.2020

  Jeste li znali da je zdravlje crijeva ključno za funkcioniranje vašeg imunološkog sustava? Više o čimbenicima rizika i o tome kako održati zdravlje imunološkog sustava možete pročitati u članku Aleksandre Barbarić Kovačić, dr. med.
  Više o ... Više »
   
 
PrviPrethodni123ZadnjiSvi