• Iskustvo i priča Tadeja Potočnika: biorezonanca u borbi protiv covida-19

  26.03.2021

  Većina mladih koji su se zarazili novim koronavirusom ozdravila je brzo te nije pretrpjela ozbiljnije komplikacije. Dvadesetpetogodišnji Tadej Potočnik iz Ljubljane nije bio te sreće. Iako su prva dva tjedna nakon zaraze upućivala na to da je najgore prošlo, nevolje za njega tek su počele.
  Više o ... Više »
   
 • Franšizna prilika u BICOM biorezonanciji

  16.03.2021

  Prirodni pristup održavanju zdravlja, prije svega postupak biorezonancije, svakim je danom sve popularniji i stječe sve više pobornika iz redova opće, ali i stručne javnosti. Zbog toga je biorezonancija BIORESONA prerasla u uspješan franšizni poslovni model koji je u potrazi za partnerima s područja Slovenije i Hrvatske.
  Više o ... Više »
   
 • Sigurno uklanjanje amalgamskih ispuna

  05.03.2021

  Zbog sadržaja žive, amalgamski ispuni su vrlo štetni za ljude. U nastavku možete pročitati o tome kako se odstranjuju na siguran način i kako biorezonancija pomaže u oporavku.
  Više o ... Više »
   
 • Utjecaj zubi na naše zdravlje

  12.02.2021

  U suradnji sa Stomatološkim centrom Hočevar pripremili smo članak na temu liječenja korijenskih kanala zuba i upala koje se pritom mogu pojaviti. I na kraju, ali ne manje važno, i zubi su dio našeg tijela, stoga o njima moramo voditi pravilnu brigu! Više o tome pročitajte u članku.
  Više o ... Više »
   
 • Važnost aminokiselina kod infekcija herpesom

  22.01.2021

  Znate li zašto su aminokiseline važne za naše tijelo? Kakav je njihov značaj kod infekcija herpesom? Više o tome pročitajte u članku.
  Više o ... Više »
   
 • Problemi u menopauzi

  08.01.2021

  Jednom hladno, drugi put vruće, brojne promjene raspoloženja i malaksalost. Sve to može pratiti prijelaz u menopauzu. Kako možemo ublažiti simptome i gdje biorezonancija može pomoći, pročitajte u nastavku.
  Više o ... Više »
   
 • Kandida

  18.12.2020

  Kandida može biti naš saveznik, ali i neprijatelj ako se previše razmnoži. Zašto nam kandida može stvarati probleme, kako ih spriječiti i kada biorezonancija pomaže, pročitajte u nastavku.
  Više o ... Više »
   
 • Važnost vitamina D

  27.11.2020

  Važnost vitamina D u odnosu na koronavirus je tema koja se sve više istražuje. Što je zapravo vitamin D i kako ga najučinkovitije unijeti u organizam? Više o tome pročitajte u članku.
  Više o ... Više »
   
 • Nadbubrežna žlijezda

  20.11.2020

  Nadbubrežna žlijezda jedna je od najvažnijih žlijezda u našem tijelu jer utječe na velik broj hormona bez kojih ne možemo živjeti. Kada se javlja hormonska neravnoteža uzrokovana nepravilnim radom nadbubrežne žlijezde i kako je ponovno uspostaviti? Više o tome pročitajte u članku.
  Više o ... Više »
   
 • Što je SIBO?

  06.11.2020

  O sindromu iritabilnog crijeva već smo pisali prije nekoliko tjedana, a budući da se uz njega veže veliki broj problema (a time i dijagnoza), pripremili smo još jedan članak na temu prekomjernog razmnožavanja bakterija u tankom crijevu (eng. SIBO). Više o tome pročitajte u članku.
  Više o ... Više »
   
 
PrviPrethodni123ZadnjiSvi